Лют пушен червен пипер Пиментон

Лют пушен червен пипер тип Пиментон де ла Вера. Има характерен аромат на пушена червена чушка, получен в следствие на сушенето на чушките на бавен огън от дъбови дърва.

Нетно тегло: 50 г

Анчо чили флейки

Трошено чили от сорт анчо. Анчо е узряла и изсушена чушка поблано. Произхода му е Мексико и има слаба лютивина.

Лютивост 3 000 – 5 000 SHU

Нетно тегло: 40 г

Чипотле чили флейки

Трошено чили от сорт чипотле. Чипотле е узряло червено халапеньо, опишено на дърва. Произхода му е Мексико и има много дълбок аромат и вкус и средна лютивина.

Лютивост 20 000 – 25 000 SHU

Нетно тегло: 40 g

Алепо чили флейки

Трошено чили от сорт алепо. Чушката алепо е с турски произход и е кръстена на сирийския град Алепо. Има наситено червен цвят и деликатна лютивина. Суши се и се натрошава, а повечето от семките се отстраняват.

Лютивост 3/10

Нетно тегло: 50 г

Микс трошени пипери

Комбинация от трошени черен, розов, зелен и бял пипер, подходящ за овкусяване на скара, стекове, печива и други.

Нетно тегло: 50 г

Барбекю основа

Всеки един от миксовете на Спайзинг, комбиниран с перфектния баланс между натурална морска сол и сурова нерафинирана тръстикова захар в BBQ основата, се превръща в уникална смес за барбекю. BBQ основата може да се използва и самостоятелно.

Съставки:

сурова нерафинирана тръстикова захар, натурална морска сол, червен пипер, черен пипер

Нетно тегло: 90 г

Пушен пипер Пиментон

Сладък пушен червен пипер тип Пиментон де ла Вера. Има характерен аромат на пушена червена чушка, получен в следствие на сушенето на чушките на бавен огън от дъбови дърва.

Нетно тегло: 50 г

Суха горчица

Носител на един от основните вкусове – горчивото, тази смес от синап и куркума ще даде нов облик на вашето барбекю и вашите печива. Но това не е всичко – можете да си направите и домашна горчица по ваша или по наша рецепта.

Съставки:

синап*, куркума *подправката е от групата на алергените.

Нетно тегло: 50 г

Лют пипер кайен

Фино смлян лют пипер от 100% чушки Кайен. Това не е най-лютото чили в света, но със сигирност е най-известното. Отличава се със своя неутрален вкус поради което се използва в повечето световни кухни за добавяне на лютивина без да променя основния аромат на ястието.

Нетно тегло: 50 г

Леко люто чили

Висококачествен български червен пипер, допълнен с испански Pimenton, кимион, лук, чесън и малко лют пипер, който ще изпълни с енергия всяка ваша рецепта.

Лютивост 3/10

Съставки:

червен пипер, кимион, чесън, лют пипер, пушен червен пипер Пиментон, лук

Нетно тегло: 50 г

Урфа чили флейки

Флейките урфа са тъмно червени, почти черни с деликатна лютивина. Имат опушен аромат с нотки на стафиди и шоколад. Правят се в Турция от леко люти чушки, които се сушат, ферментират, натрошават, почистват от семки и смесват с малко мазнина за получаването на наситен цвят и дълбок аромат.

Лютивост 3/10

Нетно тегло: 50 г

Трошено чили

Чили сорт Кайен с деликатна лютивост. Подходящо за хора, които обичат леко люто, което да подчертае и допълни останалите аромати на ястието. 

Лютивост 3/10

Нетно тегло: 50 г