Листни подправки

Чубрица

Ронената чубрица e незаменима подправка в българската кухня. Използва се за овкусяване на боб, леща, супи, ястия с месо и зеленчуци, салати и много други. Има характерен пикантен вкус и аромат, който придава на храната неповторима свежест и вкус.

Нетно тегло: 60 г

Джоджен

Универсалната билка, която добавя прилив на свежест към всяка рецепта. Със своя уникален, ментов вкус и фина сладост е идеалното допълнение към напитки и ястия – от салати, сосове до основни и дори десерти. Джодженът добавя освежаващо докосване и е известен  с ползите си за здравето, включително подпомагане на храносмилането и освежаване на дъха. Добавете го към следващото си ястие или сварете чаша чай с него за вкусно и здравословно хранене.

Нетно тегло: 60 г

Риган

Риганът е популярна подправка в много световни кухни, сред които италианската, мексиканската, гръцката и близкоизточната. Има силен, земен и леко ментов вкус, който придава дълбочина и многослойност на всяко ястие. Подправете с него доматен сос за пица, паста или ястия с морски дарове, салати, яхнии и печени меса.

Нетно тегло: 60 г

Кориандър листа

Сушени листата кориандър, които добавят свеж, ярък вкус и деликатен тревист аромат на салати, салси, гуакамоле, супи и яхнии.

Нетно тегло: 40 г